Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

14 mei 2023

SVHA JO14: recap afgelopen wedstrijden

Laten we eerst even terugblikken naar de afgelopen wedstrijden. Afgelopen wedstrijden waren erg zwaar. We hebben een paar wedstrijden net gewonnen, gelijk gespeeld of verloren. Door veel blessures hebben we het erg zwaar gehad.

Vandaag was iedereen aanwezig. Helaas kunnen Angelo, Suus en Ferran niet spelen, maar deze toppers waren er vandaag wel bij.

In de kleedkamer hadden we afgesproken om vanaf minuut 1 scherp te zijn. Dit hadden de jongens en meisjes dan ook goed begrepen, want ze hadden al in de eerste twee minuten een mooie actie gemaakt: een steekbal van Xander, die Fero netjes af maakte. Het duurde even tot het volgende doelpunt. Er werd goed gespeeld en er zijn veel kansen gecreëerd, maar dan toch in de 17e minuut spelen we ze weer goed uit en maakt Fero een net doelpunt.

De laatste paar minuten van de eerste helft kregen we nog een vrije trap, net iets over de helft van het veld. Boas neemt de vrije trap, Merlijn let goed op en schiet hem er netjes erin.

Toen was het rust. De trainers wisten niet helemaal wat ze wilden zeggen, omdat er zo goed werd gevoetbald. Maar één ding was zeker, de wedstrijd is nog niet voorbij, dus wees weer scherp. Doordat onze verdedigers zo goed aan het opletten waren, hadden de tegenstanders niet veel te vertellen. We laten de bal weer goed rondgaan en zo weet Fero nog een doelpuntje te maken. De middenvelders weten goede acties te maken en de spitsen goed weg te sturen, wat een mooi voetbal. Na een mooie hoekschop van Sen weet Fero hem netjes binnen te schieten. Na een tijdje kregen we een vrij trap. Op ongeveer 18 meter afstand een geweldige plek voor een vrij trap; Xander mocht deze nemen en schiet deze recht de kruising in. Nu de wedstrijd uitspelen en de punten zijn mee naar huis genomen. Nog één wedstrijd en dan hebben we een mooie prestatie geleverd. Op naar volgende week!