11 oktober 2020

SVHA JO13-2 reist af naar OVC…

Vandaag – 10-10-2020 – staat er een wedstrijd tegen OVC op de planning. Vooraf had de staf al op hun site gelezen dat er geen kleedkamers beschikbaar waren, dus alle spelers waren al helemaal aangekleed en hadden de voetbalschoenen aan.

Dus even anders dan anders en de bespreking gaan we op het veld doen. Het maakte de spelers weinig uit, want er wordt een serieuze warming-up gedaan. Wel hadden we wat moeite met het veld en stuiterde de bal soms raar op.

Na de pasjescontrole van de scheids kunnen we beginnen. Stuk voor stuk hebben we er zin in en binnen een kwartier stonden we 0-2 voor. Er lijkt niets aan de hand, maar helaas. We kakken wat in en zijn wat slordig; passes komen niet goed aan en de duels worden niet gewonnen. Helaas werd dit bestraft met een doelpunt van de tegenstander: 1-2. Hierdoor raakten wij een beetje van slag en kregen we helaas voor rust nog een penalty tegen die door OVC hard in de kruising wordt geschoten. Gelukkig weten we hier wel op te reageren en gaan we nog wel met een voorsprong de rust in: 2-3.

Even wat duidelijke afspraken maken en met zijn allen nog even 30 minuten volle bak geven. We gaan vol goede moed de 2e helft in. Zo blijft het heel lang 2-3. We voetballen gelukkig wel beter, maar door het veld komen niet alle passes goed aan. Er wordt hard gewerkt en hard gestreden. Het was even een momentje beter voetballen dan de tegenstander, maar het lukt net niet… een kwartier voor tijd krijgen wij een penalty mee die goed wordt ingeschoten en het staat 2-4 voor ons. Tot grote opluchting bij JO13-2. We krijgen weer iets meer vleugels en zien toch dat hard werken wordt beloond. Ook al kan niet alles goed gaan. Zo sluiten we af met een mooie 2-6. Met een dik applaus voor de kinderen, wat hebben ze hard gewerkt en hard gestreden. Het veld zat niet mee en toch zo hard werken! Complimenten!

Ook willen wij Lars even bedanken voor het meerijden en de heerlijke koffie langs de kant.

Volgende week zijn we een weekje vrij en dan spelen we 24 oktober uit tegen Bemmel.