Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

13 mei 2017

SVHA JO13-2 kampioen!

De SVHA JO13-2 is voorjaarskampioen geworden in de 5e klasse, een resultaat waar SVHA, ouders en ook teamsponsor Autoschadespecialist Henk Ebbeng trots op zijn.

In september zijn Heino Jansen (vader Tijn), Jan Jansen (opa Tijn) en Ronald Hendriks (vader Dennis) gestart met 16 spelers aan een nieuw seizoen met de JO13-2.

Het elftal bestaat uit 2e jaars JO13-spelers , 1e jaars JO13-spelers en zelfs een aantal JO11-gerechtigde spelers. Een zeer goede eerste seizoenshelft resulteerde al in een keurige derde plaats. Roda JO13-1 en Lienden JO13-2 waren boven ons geëindigd doordat we hun wedstrijden verloren.

In de winterstop hebben drie spelers ons elftal verlaten. Erg jammer, maar het team werd weer aangevuld met twee spelers, wat resulteerde in een spelersgroep van 15 jongens.

De eerste wedstrijd van de voorjaarscompetitie ging verloren thuis tegen Bemmel JO13-6 met 2-3. In de laatste minuut kwam een bal tegen de lat die door een speler van Bemmel werd gescoord. Daarna kwamen we beter in ons spel en wonnen we alle wedstrijden. De laatste wedstrijden waren spannend tegen Havo en De Bataven die gedeeld 3e stonden. Maar door veel inzet en goed spel werden beide wedstrijden gewonnen. Onze concurrent Bemmel liet onderweg punten liggen tegen lager geklasseerde elftallen. Maandag 8-5-2017 verloor Bemmel van DVOL (nummer 4) wat resulteerde in het kampioenschap van SVHA JO13-2. Vandaag boekte het team in de laatste wedstrijd een nette 7-0 zege als een waardig kampioen.