27 maart 2022

SVHA JO13-1 sluit een spannende wedstrijd af met een gelijkspel!

Vandaag stond er een lastige pot voor ons op het programma. De tegenstander Aquila had namelijk nog geen enkele wedstrijd verloren, dus dat het lastig ging worden was een ding dat zeker was.

De meesten hadden er allemaal zin in en dat was ook duidelijk te zien. De mouwen werden al met de warming -up omhoog gedaan en voor 100% gingen ze ervoor.

We hadden afgesproken dat we vanaf de eerste minuut volle bak gingen geven en er meteen bovenop gingen zitten. Dat werd ook door alle 11 de spelers uitgevoerd. Door deze inzet hadden wij ook een hele snelle voorsprong van 1-0. De wedstrijd ging van beide kanten op hoog tempo. Dat was voor bepaalde spelers soms wel even wennen. Helaas kregen we net één  minuut voor rust de 1-1 tegen.

In de rust hebben we de puntjes even op de ï gezet. Dat hier een punt of misschien wel punten zijn te halen was wel duidelijk. We bleven strijden en de bal ging steeds makkelijker rond. Steeds weer probeerden we vanuit achteren op te bouwen. Soms ging dit goed en soms ging het wat minder, maar we bleven proberen. Helaas krijgen we heel ongelukkig de 1-2 tegen. Van achteruit werd er dan ook geroepen: kop omhoog en nu wij weer. Inderdaad jongens nu wij weer en geen minuut later maken we de 2-2.

De wedstrijd bleef heen en weer gaan en van beide kanten hadden we kansen. Misschien hadden wij wel de beste kansen, maar helaas werd deze niet beloond met een goal. De tegenstander kwam in de slotfase niet meer aan voetballen toe en gaf steeds de lange bal. Gelukkig stond het bij ons goed en wisten wij 9 van de 10 keer de lange bal goed op te vangen.

Wij kijken positief naar deze wedstrijd en hebben  weer veel geleerd. Hard gestreden met zijn allen en een mooi gelijkspel eruit kunnen halen. Ga zo door toppers 💪🏻.