27 november 2018

SVHA JO13-1 met ZEVENTIEN klapper tegen SCP

De grootste overwinning die we geboekt hebben. Scoren was wel vaker een probleem van ons. Veelal tegen slechte ploegen gingen we mee in het dramatische niveau. Werden we slordig, scoorde we niet veel en gingen we dingen doen die we niet afgesproken hadden.

Tegen SCP was alles anders. We bleven 2 maal 30 minuten lang grettig naar goals en vonden er dus 17. Bij rust was het nog 7-0 maar in de 2e helft schakelde we zelfs nog bij.

Doelpuntenmakers in vogelvlucht zijn Bart Winnemuller (7x), Senne Pieters (3x), Mart Vink (3x), Lev van Hulst (2x), Raoul Siefkes (1x), Roan Gaal (1x).

Op naar volgende week, naar Leones, zelfde soort tegenstander, wordt het zelfde gebracht. Kijken of we dat opnieuw kunnen opbrengen.