Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

6 november 2018

SVHA JO13-1 krijgt enorm veel kansen maar steekt op 8 tegen Redichem

SVHA zit in een goede reeks. De ploeg wist in heel seizoen 2018/2019 nog geen enkele keer te verliezen. 7 winst en 3 keer gelijk. Het zijn cijfers om trots op te zijn als niet alleen een enorm jonge groep maar ook een fysiek lichte groep. We komen bij momenten met enorm goed voetbal voor de dag. Willen elkaar beter laten voetballen en nemen onze opdrachten serieus. Dit weekend stond Redichem op het programma. De ploeg die we al eens in de beker tegen kwamen.

Al heel snel blijkt dat Redichem een makkelijke prooi gaat worden vandaag. De ploeg kan nauwelijks iets brengen tegenover het – voetbal – geweld van SVHA. We zijn dominant en de baas op het eigen sportpark. Redichem coach geeft aan dat hij 3 spelers uit de JO12-1 heeft mee genomen die spelen op hoofdklasse. Even slik ik en ben ik bang dat deze 3 misschien wel het verschil kunnen maken vandaag, maar wanneer het drietal eenmaal in het veld staat kan ik alleen maar een SVHA zien dat gewoon als team blijft spelen. En een team van 11 is nog altijd beter dan een 3-tal.

Het is de wedstrijd van de gemiste kansen. Eigenlijk is dat tot nu toe onze grootste tekortkoming dit jaar. We scoren te weinig maar daarentegen creëren we enorm veel kansen. Zo ook vandaag waar er zonder te overdrijven 20 honderd procent kansen ontstonden en we er enkel 8 maakte. De 8 kwamen van Bart Winnemuller, Teun Witteberg, 2 maal Dries Vonk Noordegraaf en 4 maal Senne Pieters .

De wedstrijd ging dus gewonnen met 8-0. Aankomend weekend spelen we tegen de ongeslagen koploper. De ploeg die alles nog wist te winnen en de absolute titel favoriet is. We moeten vooral realiseren dat we veel beter met onze kansen om moeten gaan tegen UHC. Hun zullen er veel minder weg geven en we zullen dus meedogenloos moeten zijn. Andersom zal dat zeker gebeuren

We rekenen op jullie steun weer in de topper tegen UHC. Om 11:00 uit in Hernen