Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

15 december 2016

SVHA JO13-1 bedankt sponsor en kijkt terug op eerste seizoenshelft

Spelersgroep en teamstaf van SVHA JO13-1 bedankt bedrijf ‘ROYKUIPER.NL websites & drukwerk’ voor het sponsoren van alle tenues, tassen en overige dingen. Zaterdag 10 december 2016 hebben wij Roy Kuiper uitgenodigd om een training bij te wonen en een teamfoto te maken. Na deze training heeft de trotse sponsor ons allen getrakteerd op frietjes en een snack. Dat was wel onder de voorwaarde dat wij in de top vijf van de competitie moesten eindigen. Dat is ons gelukt, want we zijn als vierde geëindigd. En dat is knap in een competitie in de tweede klasse met goede tegenstanders. Na het eten heeft onze aanvoerder de sponsor persoonlijk bedankt door middel van een toespraakje en een cadeaubon.

Nu is het winterstop, al hebben wij nog verschillende activiteiten de komende weken. Als de nieuwe competitie weer begint, gaan we opnieuw een reële doelstelling proberen uit te spreken. Wanneer deze doelstelling wederom wordt behaald, heeft de sponsor beloofd dat hij ons opnieuw gaat trakteren. Toen de spelers dit hoorden, werd er natuurlijk zo hard mogelijk gejuicht. Deze extra motivatie is eigenlijk overbodig en dat vergt een uitleg. De leergierigheid, de opkomst, de motivatie en het plezier van alle spelers. Op deze vier dingen kunnen wij als staf alleen maar trots en tevreden mee zijn. Tegen de spelers willen wij graag zeggen: ga zo door! Tegen de ouders willen wij graag zeggen: bedankt voor uw betrokkenheid!

Leen Verwoert
Edwin van Brandenburg
Ben Schipper
Rudie Doeze Jager

2-1