Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

5 november 2022

SVHA JO12 straalt vanaf vandaag in de nieuwe trainingsshirts van firma Spijk

Als jullie op dinsdag en donderdag langs het trainingsveld van SVHA lopen en twaalf opvallend groene shirtjes over het veld zien rennen, dan weten jullie dat dat  de kinderen zijn van SVHA JO12-1.

De firma Spijk uit Herveld is al jarenlang trouwe sponsor van SVHA. De meesten van jullie kennen Spijk als aannemersbedrijf in de grond- weg en waterbouw. Ook sloop en recycling behoort tot hun dienstenpakket. Verder verzorgen zij leveranties en afhaling van zand, grond en grind.

De trainers Nico en Gerrit hebben de shirt overhandigd gekregen van de gebroeders Spijk, waarna de kinderen meteen de shirts aantrokken. Gezamenlijk beklom de JO12 de machtige zeefmachine van de firma Spijk; het blijft mooi speelgoed. “Vanaf nu stralen we nog meer uit dat we een team zijn,” vertelde Gerrit trots. “Wij zijn heel dankbaar voor de shirts. Het is ook fijn om elkaar lokaal te kunnen helpen.”