24 november 2019

SVHA JO11-2 weer terug in de top 3

Lange tijd hebben we onze koppositie weten te behouden, maar helaas zakten we een aantal weken geleden terug naar een 4de plaats. Opgeven is geen optie, dus gaan gewoon door!!

Vorige week speelden we uit tegen Lienden. We begonnen goed en stonden al snel met 4-1 voor, maar Lienden vocht hard terug en in no time stonden wij achter met 4-5. In de laatste minuten maakte Lienden een eigen goal. Gelijkspel en met 1 punt weer terug naar Herveld.
Zaterdag 23 november zou een spannende wedstrijd kunnen worden. Ons team tegen de nummer 3: SDOO. We beginnen goed,  iedereen doet goed mee en zo krijgt Fero de kans om te scoren! SDOO komt terug en we gaan de rust in net een gelijke stand.
In de tweede helft blijft het lang gelijkspel en beide teams krijgen meerdere kansen, maar krijgen geen kans om te scoren. Het einde van de wedstrijd nadert en net voordat de scheidsrechter wilt afluiten weet Sofie door een mooie voorzet van Fero de bal in het goal te krijgen en winnen wij deze wedstrijd met 2-1!! Drie punten voor ons erbij en zo staan we weer in de top 3 op de 2de plaats!