SVHA JO11-2
1 december 2019

SVHA JO11-2 heeft moeite met warm draaien deze koude zaterdagochtend

Daar staan we weer op deze koude zaterdagochtend, veld nog wit van de vorst,  mist en een zonnetje die erdoorheen probeert te komen. Kortom, een mooi plaatje om te spelen.

We gaan goed van start. Iedereen doet zijn best, maar toch zijn we minder in vorm dan vorige week. De bal komt niet waar we deze hebben willen. Jens doet zijn best om door de verdediging van Woezik te komen, maar het wil vandaag niet lukken. We gaan de rust in met 0-0.
Woezik krijgt in de tweede helft een kans en scoort. Niet erg, we gaan gewoon door, maar merken wel aan ons team dat het vandaag minder goed op elkaar is ingespeeld dan anders. Er wordt geprobeerd over te spelen, maar het lukt niet. Fero krijgt nog twee kansen, maar ook die gaan er helaas niet in. Wanneer Woezik nog een keer scoort weten wij dat we deze wedstrijd helaas hebben verloren. Jammer, maar we hebben ons best gedaan. Volgende week spelen we onze laatste wedstrijd van dit jaar uit tegen Driel.