Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

26 oktober 2019

SVHA JO11-2 heeft gelijke gevonden, maar behoudt koppositie

Zaterdag 26 oktober moesten wij uit tegen Spero. Een wedstrijd die best weleens spannend kon worden. Wij staan nog steeds bovenaan, maar Spero zit ons op de hielen met maar twee punten verschil. Verliezen zou dus betekenen dat wij onze koppositie zouden inleveren aan Spero.

We beginnen goed, Fero scoort al in de tweede minuut, waardoor we meteen met een voorsprong beginnen en dat is altijd fijn. Ook in de twaalfde minuut is Fero daar en scoort hij weer: 2-0 voor ons.
Spero vecht hard terug en net voor het einde van de eerste helft scoren zij. Jammer, maar we houden vol en gaan door. Spero is sterk en heeft een goede verdediging waar we moeilijk doorheen komen. Spero krijgt nog een aantal kansen, maar gelukkig staat Isa goed te keepen en blijft het lang 2-1 voor ons.
SVHA krijgt het zwaar; we worden moe en vallen terug en dan is de kans daar voor Spero . Net voor het einde van de tweede helft scoren zijn de gelijkmaker.
Uiteindelijk maakt het niet uit wat de stand is maar dat we met gelijkspel toch onze koppositie weten te blijven behouden is toch wel heel fijn!