Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

8 december 2019

SVHA JO11-1 sluit het jaar net niet af als kampioen, maar met een mooie 2e plek!

Vandaag 7 dec stond de wedstrijd tegen SKV op het programma. Na een wat mindere wedstrijd van vorige week met toch een 0-3 winst. konden we het vandaag weer laten zien. Na een goede week training met nieuwe oefeningen konden we aan de bak. Met in ons achterhoofd dat, als Kesteren misschien toch zou verliezen en wij winnen, we bovenaan staan. 

Vol goede moed beginnen we aan de wedstrijd. Kansen creëren lukte makkelijk, maar afmaken ging nog niet zo goed. Helaas is dit niet het enige geval. Onze mid-mid Sander viel al snel uit en kon helaas niet verder meer (heel veel beterschap jongen). Al snel was het hierna time – out. Voor ons tijd om iedereen weer op de plek te zetten, want door het uitvallen van Sander moest er hier en daar worden geschoven. 

Gelukkig wordt dit door de rest van het team goed opgepakt en weten we eindelijk te scoren. Eenmaal het net gevonden te hebben werden we beter en werden er meer combinaties en acties gemaakt. Klasse jongens, ga zo door. 

In de 2e time out wordt dan ook gevraagd of ik al meer weet over de wedstrijd Lienden- Kesteren. Helaas niet jongens, maar eerst deze pot winnen. Met vlagen voetballen we goed en wordt er goed gecombineerd. Hier en daar soms wat verkeerde keuzes, maarja daar leren we van. Al met al winnen we deze wedstrijd met 8-0. 

Klasse jongens. 

Na de wedstrijd horen we dat Kesteren gewonnen heeft van Lienden. Jammer voor ons, maar wat hebben we een prachte 2e plek. Met doelsaldo van 91 doelpunten en maar 6 tegen in maar 10 wedstrijden, daar kan je trots op wezen! Maar als staf zijn wij veel trotser op het team hoe ze dit seizoen hebben gedraaid, hoe ze vooruit gaan en hoe ze met zijn allen een team vormen. Met vrienden het veld op en met vrienden het veld af. Dat maakt het voetballen zo leuk! Op naar de winterstop waar jullie ons in de 2e klasse zullen gaan vinden. 

Complimenten vanuit ons boys + girl 👍🏻💪🏻