19 maart 2017

SVHA JO11-1 scoort een dikke onvoldoende tegen koploper ESA

De omstandigheden zien er niet goed uit. Na wat gestoei met de kleedkamer (gebruikelijk bij ESA) en van het kunst gras afgehaald naar de weilanden van ESA leek het erop dat het niet verder tegen kon zitten. Wat blijkt, het begon ook nog te regenen. Zo goed als ik deze groep inmiddels ken, zeker het laatste 2, ingrediënten voor een slechte start.

En een slechte start bleek het te zijn. De manschappen uit Herveld beginnen nog aardig en spelen aardig mee tot er 10 minuten verstreken zijn. Het is het startsein van een periode vol fouten, slordigheid en doelpunten. Helaas doelpunten voor onze tegenstander. Bij gebrek aan onze doelman Stijn nam Roan weer de handschoenen aan, en deed zijn best maar helaas waren de ballen vandaag Roan allemaal te machtig. We gaan rusten met een 5-0 achterstand.

Een boze trainer in de rust en een groep die verslagen is. Het bleek allemaal te passen in het plaatje.

Na de rust gaat het vrolijk verder. Al doet SVHA nu wel sporadisch iets terug. Het scoort 2 keer door Bart Winnemuller en Mart Vink. Ondanks dat had SVHA nog wel een paar keer mogen scoren, maar ook dit viel prima samen in de totale off-day die JO11-1 beleefde. De wedstrijd eindigt in 10-2. Na de wedstrijd is er ook geen tijd voor penalties want ja, zoals alles bij ESA is ook daar lekker in gepland.

Laten we deze vervelende ochtend maar heel erg snel vergeten. Volgende week weel lekker thuis thuis, op kunstgras, in goede omstandigheden, alleen het weer hebben we geen invloed op. Vizier weer op scherp en op naar de 3 punten tegen OSC. O, en voor de ouders die ons kwamen steunen en stonden nat te regenen. Sorry, voor deze dikke onvoldoende!