Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

30 mei 2018

SVHA JO11-1 na 2 minuten gestaakt tegen OSC

Het was van korte duur deze keer. En alhoewel wij de wedstrijd heel erg graag wilde spelen was het gewoon niet haalbaar met de weersomstandigheden.

De aftrap werd genomen door OSC en vooruit geschoten waarbij SVHA direct de bal onderschepte en Bart Winnemuller aanspeelde die breed op de vooruit dribbelende Tim van Lent legde die door 3 OSC spelers werd bewaakt en de bal verloor, wanneer de bal naar voren werd geschoten verranderd dit in een inworp voor SVHA. Bij de inworp verliezen we het duel en de bal wordt vooruit geschoten door OSC waarbij een goede defensieve ingreep zorgt voor een corner voor OSC. Een flits en een donder doen ons direct besluiten het veld te ruimen.

Met alle telefoon appjes zoals Buienradar en het gezonde verstand besluiten we met ze alle de wedstrijd niet meer te hervatten. Het is te gevaarlijk en ondanks dat er voor ons een kampioenschap op het spel staat is het het gewoon niet waard. Laat de KNVB maar nieuwe datum zoeken voor deze wedstrijd.

De jongens van OSC waren opgelucht toen het nieuws in de kleedkamer kwam, terwijl de jongens van SVHA zichtbaar boos en teleurgesteld waren. Onbegrip heerst bij alle jonge strijders van SVHA die graag deze wedstrijd gespeeld hebben, het doet met goed om te zien maar het ging gewoon niet. Met een muziekje en de vrijheid om langer te douchen namen dit 5-tal het wel erg letterlijk.

Op naar zaterdag waar we een bijzondere bekerfinale spelen bij SCE op het sportpark in Nijmegen. We trappen af om 09:30!