Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

19 januari 2020

SVHA JO11-1 knalt lekker door richting de Beker

Eerste wedstrijd na de winterstop.

Vandaag 18 januari stond er een bekerwedstrijd op het schema. Na een paar weken vrij te zijn geweest mochten we dan eindelijk weer beginnen. Het was voor iedereen even wennen, maar we hebben maandag en woensdag lekker getraind met elkaar.

Vandaag moesten we om 9.30 uur uit tegen Duno. Het was aardig fris maar de jongens / meisje hadden er zin in! Toen de scheids eenmaal floot  begonnen we erg rommeling aan de wedstrijd. Desondanks stonden we wel voor, maar tevreden waren we niet. Gelukkig konden wij ze na een kwartier wakker schudden. Niet alleen de staf deed dit, maar ook al onze supporters langs de lijn, want jongens kijk hoe we staan te voetballen en kijk hoeveel mensen er willen genieten van ons spel. De hele zijlijn staat weer vol. We kunnen veel en veel beter dan we nu laten zien.

We zagen al wat knikkende hoofde en gingen vol goede moed verder aan de wedstrijd, want dat bij iedereen de knop wel wat omgezet was duidelijk te zien in het tweede kwartier…Niklas kreeg letterlijk 0 ballen. We waren aan het tikken; niet alleen vooruit, maar ook achteruit. Niet te vergeten, door het overspelen kwamen ook de doelpunten! Complimenten naar de kinderen, want dit is wat we willen. Klasse kanjers en nu zo doorgaan. Doen waar we goed in zijn. Natuurlijk zaten er ook wat mindere momenten in. Het is tenslotte ook onze eerste wedstrijd weer na de winterstop, maar desondanks sloten we de wedstrijd af met een mooie 0-14 en zijn we door in de beker 💪🏻.

Ook complimenten vanuit ons naar Duno. Jullie spelen normaal een klasse lager dan ons, maar ondanks dat bleven jullie wel werken voor elkaar en met elkaar 👍🏻.