12 maart 2018

SVHA JO11-1 is veel te sterk voor Beuningse Boys

Na de geweldige opening start tegen Excelsior kon er door weersomstandigheden net als de rest van Nederland 2 weken lang niet gevoetbald worden. Gelukkig was dit weekend het weer fantastisch en  konden we op tijd aftrappen tegen Beuningse Boys. Op een druk sportpark Jan van Baal trapt de wedstrijd om 10:45 af..

Wanneer de wedstrijd begint is het de vraag of SVHA mee kan met het Beuningse Boys wat voor de winterstop ook al een 2e klasser was. Een echte test voor de jonge SVHA formatie. Het antwoord is al snel beantwoord voor iedereen. SVHA is zijn leeftijdsgenoten de baas op het eigen veld. De goede lijn van Excelsior, maar eerder al na Lienden wordt probleemloos voortgezet. De ploeg combineert er lustig op los, krijgt kansen maar vind het goal nog niet. Als dan trainer Roy Kuiper, Tim het veld in wisselt is het direct raak, een pass breed komt bij Tim, die neemt aan en schiet verwoestend raak, de eerste 2 balcontacten zijn voor Tim en SVHA goud waard. 1-0!

Als Beuningse Boys vandaag ergens mee heeft gedaan is het dit punt. De ploeg steekt hun aanvaller weg met een prachtige steekpass. Het is een fantastische redding van onze keeper Stijn van Bergen die de voorsprong behoud voor de Herveldse ploeg.

Toch is en blijft SVHA veel en veel beter. In de eerste helft loopt de ploeg al vlot uit naar een 4-0 voorsprong door 2 knappe goals van Isa van Anrooij en een indraaiende corner van Lev van Hulst. De voorsprong had 5 kunnen zijn als SVHA een penalty zou benutten maar de uitstekende Beuningen goallie pakt de inzet van Tim knap.

Na de rust gaat het zelfde spel verder. Beuningse Boys is anoniem in de strijd vandaag en SVHA gaat verder met scoren. Topscorer Bart Winnemuller die nogal ongelukkig was met zijn afronding en stoeit met zijn vorm na de winterstop komt eindelijk weer tot scoren. Net als Nicolai Jorgensen is de enige remedie voor een spits om de echte vorm terug te vinden, is scoren. Dat deed Bart en wel 4x. Lang niet allemaal mooi maar oh zo doelgericht zoals we Bart kennen.

Toch blijft de mooiste van de wedstrijd en de enige doelpuntenmaker in de 2e helft buiten Bart voor Lev. De jonge mid mid schoot in zijn warming up nog de ballen alle kanten op maar ditmaal schiet de kleine middenvelder met scherp. Als een echte Cristiano Ronaldo komt Lev naar binnen en schiet van afstand fantastisch de kruising in. Het brengt ons op een 9-0 voorsprong.

In het restant van de wedstrijd. De laatste paar minuten word SVHA slordiger, worden team taken minder goed uitgevoerd en word Beuningse Boys niet alleen nog 2 keer gevaarlijk waar opnieuw Stijn redding brengt, ook scoort het zelfs nog een keer. Slechts voor de eer maar goed. Eindstand 9-1.

Iedereen die de onder 11 volgt weet dat Tim bezig is met een interessante trainingsstage. Na de wedstrijd was Tim zijn handdoek vergeten. Bart wilde Tim wel helpen met een handdoek zodat Tim zich toch kon afdrogen. Echter moest dat wel persé met de Vitesse handdoek. Tot grote hilariteit van de groep die Tim zichtbaar zagen worstelen met een Vitesse handdoek tijdens zijn NEC flirt!

Een fantastische prestatie van de Onder 11. Met goed en leuk spel, waar je van mag en kan genieten word ook de 2e overwinning in de 2e klasse een feit. 2 gespeeld en 6 punten is een mooi begin maar tegelijk weten we ook dat we nog een lange route te gaan hebben. We moeten terug naar de trainingsvelden en optimaal ons weer voorbereiden. Ditmaal op AWC die nog niet speelde deze seizoenshelft maar wel een 2e klasser is. We moeten dus weer top zijn om te winnen, bedankt voor alle support en graag tot zaterdag weer!

e9175303-1b38-4e96-bd5a-f1b88c6b0ff9 26f0ee64-3f48-45ac-afbd-092aa6dcc009 7b17fb26-6a10-45ed-bccc-c5e041447e6f 1b535cec-bded-40b4-9e0d-fcc45baa0729