14 november 2021

SVHA JO11-1 aan kop na een spannende wedstrijd tegen Aquila

Terwijl half Herveld-Andelst nog in diepe rust is, maken de jongens en de dame van de JO11-1 zich klaar voor een spannende wedstrijd.

De laatste wedstrijd die we tegen Aquila speelden hadden we nipt verloren. Vandaag willen we de wedstrijd natuurlijk winnen, maar gaat dat lukken nu we twee toppertjes moeten missen?

De eerste helft was SVHA duidelijk meer aan de bal. Tot er geheel onverwacht een goal door Aquila werd gescoord.
Daarna begon de strijd van beide kanten, het spel ging mooi gelijk op.

In de tweede helft viel het derde goal op naam aquila vanuit een serie corners. De verdediging stond op de juiste plek, maar de bal schoot de verkeerde kant op. Een spannende 3-3 vlak voor het einde van de wedstrijd.

De allerlaatste seconde werd benut door Bas om voor SVHA op eigen terrein de vier-drie te scoren. Direct na het winnende doelpunt ging het fluitsignaal.

Dank aan Aquila voor de komst en de sportieve wedstrijd.

Wij genieten een weekje van de toppositie.