17 maart 2020

SVHA JO10-1 houdt het spannend tegen AWC

Zaterdag 7 maart. Na 3 weken geen wedstrijd meer te hebben gespeeld heeft JO10-1 er weer zin in! En vooral zin om weer eens te winnen. Na de winterstop drie goede wedstrijden gespeeld, maar steeds net verloren bij alle drie de wedstrijden.

Vandaag thuiswedstrijd tegen AWC. Nog maar net is de aftrap genomen en AWC scoort. We waren nog niet helemaal wakker, geloof ik. Maar goed, nu allemaal wel wakker geschud en er tegenaan! Na de eerste time out weet Senn 1-1 te maken met een assist (met links!) van Cas. Al gauw komt er een mooie individuele actie van Luca, bam, 2-1. In de rust een peptalk van Roy en Martijn, korte evaluatie van de eerste helft. We hebben de afgelopen wedstrijden ook voor gestaan en uiteindelijk toch weten te verliezen, dat willen we vandaag niet weer laten gebeuren. Na de rust maakt Cas 3-1 via een corner. Hoppa! AWC vecht terug, de jongens zijn aan elkaar gewaagd. AWC weet nog net voor de time out 3-2 te maken. Het publiek van JO10 vindt het behoorlijk spannend worden, met samengeknepen billen kijken ze de wedstrijd af. En dankzij de sterke verdediging en goede reddingen van Mels, onze keeper blijft het 3-2. Opluchting bij het publiek, gejuich bij het team!

Penalty’s nemen. Het team is gesponsord voor alle penalty’s die erin gaan. Het gesponsorde geld gaat naar Jessica Tillmann, zij gaat in juni aan Alpe d’HuZes meedoen. Mels, Noud en Senn weten vandaag te scoren.

Op naar Hemmen. We gaan met het team meedoen aan de Boscross, georganiseerd door ‘t Begin van t Endt. Afgesproken is om 1,5 km te gaan lopen, achteraf gezien had het team genoeg energie over om 3 km te gaan lopen! Topprestatie van Thijs, die liep na de 3 km ook nog de 1,5 km mee met het team. Ik zeg: volgend jaar de 3km met de boscross!

Wat zijn wij, staf, ouders, trots op dit superteam!