28 september 2015

SVHA F4 boekt grote overwinning tegen RVW/CHRC

Zaterdag 26 September stond voor de F4 de eerste thuis wedstrijd op het programma.  Voor de wedstrijd tegen RVW/CHRC’72 waren de volgende jongens en meisjes aanwezig; Isa van Anrooij, Xander van baal, Maas Kroes, Niek Frents, Liz Jansen, Sem nieuwhuizen, Sander Hartemink, Isa Vermeulen en onze aanvoerder voor deze wedstrijd Bram van Huenen.

Na een goede en serieuze warming-up waren ze helemaal klaar voor de wedstrijd. Om 9.00 uur begonnen de spelers aan hun eerste thuis wedstrijd. SVHA zetten meteen druk op te bal en pakte al snel de bal af op het middenveld.

Naar een mooie individuele actie van Sander schoot hij de bal hard in het net. 1-0 voor SVHA. Door goed werk van Liz die achterin staat, en de bal naar voren schoot. Kwam de bal bij Sander. Sander zocht de achterlijn op en gaf een strakke voorzet. Door de kluts kwam de bal terecht bij Isa Vermeulen en Isa schoot de bal in het goal 2-0.  SVHA kan het dan niet laten om te minderen, en ze blijven maar druk zetten. Door een goede pass van Sem kwam de bal bij onze mid-mid Niek. Niek weet er dan wel raad mee en scoort de 3-0. Door een goed werkende Xander die de bal kei en kei hard na voren schoot kwam de bal weer bij onze Niek in de voeten. En ja hoor… 4-0. RVW/CHRC’72 bleef erg positief en komt dan ook een paar keer voor het goal bij SVHA.  Maar door het goed uitkomen van Isa van Anrooij die de 1ste helft keepte lukte het hun nog niet om een goal te maken. Door goede inzet van Maas komt de bal bij Niek terecht, hij maakt dan nog even een kleine actie en schiet hem net voor rust nog even goed in de hoek.

Dan fluit de goed fluitende scheids Marie-Louise af voor rust. Even snel een keepers wissel en wat drinken.

SVHA staat alweer klaar om de 2e helft te spelen. De spelers popelen om weer te beginnen. Naar meteen goed druk te zetten op het middelveld gaat meteen Sander er met de bal vandoor. Hij rent meteen in  een streep naar het goal. En ja hoor… 6-0. SVHA zakt een beetje in. En zo komt RVW/CHRC’72 met mooie individuele acties ook een paar keer bij het goal van SVHA. Bram die een prima wedstrijd speelde maakte een mooie individuele actie en zag Isa van Anrooij vrij staan voor het goal. Naar goed aannemen van Isa schoot ze de meteen snoei hard in het goal 7-0. Door het goede doorzetten van  RVW/CHRC’72 schoten hun netjes de 7-1 binnen. Maar SVHA liet het kopje niet hangen. En Proberen dan ook snel de 8-1 te maken. Na goed keepers werk van Isa die de bal ver uitschopte. Kwam de bal bij andere Isa aan. Met een mooie actie was ze langs haar tegenstander en schoot ze netjes de bal in de hoek. Nog met 3 minuten op te klok heeft SVHA er nog geen genoeg van, Want daar gaat Maas met een goede actie en speelt de bal mooi over na Niek, Niek schiet hem dan nog even snel in het goal voordat de scheids fluit. Eindstand 9-1.

Wij als staf zijn dan ook super trost op deze jongens en meisjes. Ze hebben als team gestreden en  stuk voor stuk allemaal wat moois laten zien.  Zaterdag 3 Oktober staat onze volgende wedstrijd op het programma om 12.30 bij Elistha. Wij bedanken onze scheids Marie-Louise voor het fluiten van onze wedstrijd. En alle sportieve supporters die ons deze wedstrijd hebben aangemoedigd.