Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

24 augustus 2014

SVHA F2 wint van Bemmel F7

De vakantie voorbij, dus de kicksen konden weer uit de kast worden gehaald! Hier en daar werden nieuwe schoenen gespot, maar ook een nieuwe speler; Adje! Niet te vergeten ook het debuut van trainer/coach   Rutger! Met 8 spelers trokken we ten strijde, op naar Bemmel.

Zo’n eerste wedstrijd zonder enige training vooraf, dat zou een zware opgave worden. We begonnen met 7 tegen 7, maar al gauw gooiden we (i.o.m. Bemmel uiteraard) ‚alles’ in de strijd! Het was een feit, de eerste schreden van Adje in het onbetaalde voetbal!

Het was een evenwichtig duel, maar wij trokken aan het langste eind! Na een mooie aanval wist Stijn de score te openen! Hij was op dreef voor ook een mooie 0-2. De nieuwe schoenen van Mart deden waar ze voor waren gekocht; scoren! (0-3)

Een aantal keren kwamen we goed weg, want Bemmel combineerde mooi en had een doelpunt verdiend. Ze schoten een paar keer net naast, maar dan was er al vaak goed gestoord door Bjorn en Dylan. Als dat al onvoldoende was stond daar onze keeper, de schrik van SVHA: Sophie!

In de tweede helft volgden nog 4 zeer fraaie doelpunten! Cas maakt tegenwoordig ook ‚Roan rushes’ vanaf eigen helft ! Een prachtige 0-4 was de beloning. Roan weet ook nog hoe het moet en knalde de 0-5 binnen!
Mart stond als echte goalgetter steevast op de juiste plaats. Hij finishte in de rebound een vlammend schot van Cas en ging voor zijn tweede. (0-6). Stijn ‘Festijn’ maakte het feest compleet met zijn eerste hattrick van dit seizoen! (0-7)

Bemmel wist in de allerlaatste minuut de (dik) verdiende ere treffer alsnog te maken en bepaalde de eindstand op 1-7. De penalties waren niet voor iedereen even succesvol, maar dat mag de pret zeker niet drukken!
Toppertjes!

Een mooie seizoen start: spelers blij, trainers trots en supporters tevreden!