14 december 2016

SVHA eindigt eerste seizoenshelft in mineur

HERVELD – SVHA heeft de twaalfde competitiewedstrijd van het seizoen afgesloten met een 3-0 nederlaag tegen Avios/DBV.

Beide ploegen beginnen het duel voorzichtig, maar de beste mogelijkheden in de openingsfase zijn voor SVHA. Toch komt Avios/DBV na ongeveer 25 minuten voetballen op een 1-0 voorsprong door een toegekende strafschop binnen te schieten. Tien minuten na de openingstreffer verdubbelt Avios/DBV de voorsprong via een snelle uitbraak. Vlak na rust gooit Avios/DBV het duel op slot door de 3-0 te maken.

Invallers: Loay Saleh en Wesley Ebbeng

Zondag 29 januari speelt SVHA de thuiswedstrijd tegen Unitas’28. De competitiewedstrijd begint ‘s middags om 14:00 uur. Unitas’28 kwam afgelopen zondag niet in actie. De eerdere ontmoeting tussen beide ploegen eindigde in een 2-2 gelijkspel.

Auteur: Jelmer IJkhout