Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

7 november 2014

SVHA E1 ontmoet SVHA legende

Vandaag trainde onze kleine helden van de E1. Toen de training erop zat en de jonge krijgers de kleedkamer uit kwamen liep daar Jo Franssen. Zo jong als deze jongens zijn hadden zij niet door wat deze oer krijger had bereikt voor onze prachtige Groen / Witte club. Toen wij de jongens hadden uitgelegd dat Jo Fransen in de jaren 80 en 90 een ware legende was voor onze club wilde de jongens graag op de foto met dit icoon. Jo met al zijn ervaring nam de tijd voor deze jongens en poseerde leuk mee!

De E1 staat momenteel op de eerste plaats en verloor nog geen wedstrijd. De E1 behaalde 18 punten uit 6 wedstrijden en voert niet alleen de competitie daarmee aan maar ook de clubladder. Morgen komt de E1 niet in actie. Zij spelen weer op 15 november om 09:00 uit bij Redichem. Redichem heeft het moeilijk en behaalde slechts 6 punten uit 6 wedstrijden. Redichem komt morgen wel in actie. Zij spelen tegen nummer 2 Kesteren die daarmee op gelijke hoogte zou kunnen komen(met een wedstrijd meer).