Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

7 september 2015

SVHA E1 bekert door na winst op Uchta, Excelsior en Victoria

Na de beker overwinningen op Victoria en Excelsior kwam zaterdag 5 september Uchta E1 op bezoek op sportpark Jan van Baal. Bij winst was Svha verder, dus de opdracht was duidelijk, winnen!

De E1 begon sterk door snel met 1-0 voor te komen door een mooi doelpunt van Tijn Verwoert. Kort daarna was het Rowan Schuiling die prachtig scoorde en de ruststand op 2-0 bracht. Ondanks het goed verdedigende werk van Nils van der Meer, Victor van der Oord en Mats Krijnen kwam Uchta terecht terug in de wedstrijd door de 2-1 te maken. Svha E1 ging er een schepje bovenop doen en maakte 3-1 door Rowan.

Wat tactische omzettingen in het team pakten goed uit,  met name Joey van Aggelen en Sem van der Ven deden wat ze moesten doen en zo kreeg de E1 een penalty. Rowan nam de penalty op zijn ” Johan Neeskens” keihard door het midden en onhoudbaar. Uchta zette nog een keer aan en scoorde de 4-2. Mede dankzij de zeer goed keepende Stijn van Bergen en de lat en paal kwam Uchta niet meer tot scoren. Op het einde scoorde Tijn Verwoert zijn 2e doelpunt en tekende dus voor de 5-2.  De staf van de E1 keek terug op een leukewedstrijd met een sportieve tegenstander en een zeer goede scheidsrechter Roy Budding die uitstekend floot.

Op naar de volgende bekerronde in oktober!