Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

19 februari 2016

SVHA doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne

SVHA doet ook mee!

Dit jaar organiseert Rabobank Oost Betuwe wederom de Rabobank Clubkas Campagne. SVHA heeft zich ook aangemeld. De leden van de Rabobank hebben inspraak op de verdeling van een bedrag dat de bank beschikbaar stelt. Dat bedrag is dit jaar €75.000,-.

Stemmen

Particuliere klanten die op 1 maart 2016 lid zijn van Rabobank Oost Betuwe, kunnen van 16 tot en met 30 maart 2016 stemmen op hun favoriete club. Zij ontvangen vlak voor de stemperiode een brief met instructies. Elk lid krijgt vijf stemmen die hij of zij online mag verdelen (maximaal twee per club). Hoe meer stemmen de clubs binnen weten te halen, hoe groter het bedrag wat zij ontvangen voor hun clubkas.

Lidmaatschap

Rabobank Oost Betuwe kent op dit moment ongeveer 12.000 leden. Al wel klant, maar nog geen lid van Rabobank Oost Betuwe? Dan is dit het uitgelezen moment om dat te worden. Het is gratis! Als u het lidmaatschap vóór 1 maart 2016 aanvraagt, telt uw stem voor dit jaar ook al mee. De uitleg over hoe het stemmen in zijn werk gaat, krijgt u dan automatisch toegestuurd. Stemmen is belangrijk want hiermee spekt u de clubkas van de club die u een warm hart toedraagt. Zij kunnen uw stem goed gebruiken! Iedere stem is geld waard bij de Clubkas Campagne. Klik hier om meer te lezen over het lidmaatschap.

poster_rabobank_2016