Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

5 oktober 2015

SVHA D1 vergeet zichzelf te belonen tegen Woezik

Zonder de geblesseerde Leon Nieuwenhuijzen en de verhinderde Geert v Osch en Kai v Mil moest er op ons eigen sportpark worden aangetreden tegen de eveneens in de onderste regionen verkerende D2 van Woezik. Als vervangers voor het ontbrekende drietal waren de E1 spelers Joey v Aggelen en Tijn Verwoert “opgeroepen”.

Zoals gebruikelijk werd er ook nu weer sterk begonnen aan de wedstrijd en werden er legio kansen gecreëerd en ook nog met heel behoorlijk voetbal, echter is het ook bijna gebruikelijk dat er niet erg zorgvuldig met de kansen word omgesprongen. En volgens de voetbalwet kregen ook wij de rekening gepresenteerd voor het missen van de kansen en was het tegen de verhouding in Woezik dat scoorde.

Het was overigens na de sterke openingsfase aan de uitblinkende keeper Tijn Luijken te danken dat de gasten uit Woezik niet eerder scoorde, met enkele geweldige reddingen wist hij zijn goal lang schoon te houden.

Ondanks het harde werken en het iets meer risico nemen van de groen witte wisten ze het net niet meer te vinden. Doordat de organisatie nu steeds rommeliger begon te worden en de aanvallende aspiraties de boventoon voerde werd er achterin ook steeds meer en soms teveel ruimte weggegeven.

De tegenstander maakte hier dankbaar gebruik van en wist op de counter nog 2 maal te scoren en zo stonden we weer met lege handen en konden de Wijchenaren met een 0-3 overwinning huiswaarts keren.