13 oktober 2015

SVHA D1 moet meerdere erkennen in beter Aquila

Hoewel de tegenstander van vandaag Aquila D1 de nummer twee van de ranglijst is was er geen spoortje ontzag te bekennen bij de mannnen uit Herveld. Vanaf de eerste minuut trokken zij ten strijde helaas zonder echt gevaarlijk te worden voor de goal van de tegenstander. Toen de herveldse storm enigszins was gaan liggen, was het Aquila dat 2x toe wist te slaan nadat de bal door de groen witte niet adequaat genoeg werd weggewerkt na een corner.

Ondanks het uitvalllen van voorstopper Olav Hartman met een blessure, bleef het 2-0 tot de rust. Met een meer aanvallende 4-3-3 tactiek werd er aan de 2e helft begonnen en even leek dit ook zijn vruchten af te gaan werpen. De tegenstander werd enige tijd teruggedrongen en de 2-1 leek zelfs in de lucht te hangen totdat Aquila wederom uit 2 corners op 3-0 en 4-0 was gekomen en ze de ruimtes die door ons werden weggegeven optimaal ging benutten. Zo kregen de groen witte nog een klein kwartiertje voetballes van een prima combinerende tegenstander die zelfs in de 5e minuut van de blessuretijd nog de 6-0 eindstand op het scorebord wist te zetten. Op naar volgende week zaterdag waar we het thuis om 10.45 uur zullen opnemen tegen SDOO uit Heteren.