Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

26 oktober 2014

SVHA C2 op bezoek bij sponsor Bram Bakker

Zaterdag 4 oktober ging de SVHA C2 selectie langs bij sponsor Bram Bakker. Dit om eens kennis te maken met de sponsor. Je voetbalt een heel seizoen met iemand ze naam op je borst maar wie is die gene nou eigenlijk? En wat doet dit bedrijf? De C2 ondervond het met eigen ogen en zagen dat Bram Bakker beschikte over verschillende grote landbouw voertuigen. Eenmaal aankomen op het terrein werden we ontvangen door Bram, zijn vrouw en een aantal van de werknemers. Na een indrukwekkende rondleiding kregen we nog een heerlijk broodje knakworst met een dubbelfris, cola of kopje koffie. Bram was zichtbaar blij het bezoek van toch ook een beetje zijn junioren. Wij hopen dat Bram en zijn vrouw ergens dit seizoen nog een keer bij ons kan komen kijken. Bram Bakker wij danken u hartelijk voor de enorme gastvrijheid!

De besloten vennootschap Loon- en Grondverzetbedrijf Bram Bakker B.V. is gevestigd op Slopsestraat 5 te Herveld en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw. Het bedrijf is gelegen in Verspreide huizen Zetten in de gemeente Overbetuwe. Bij Loon- en Grondverzetbedrijf Bram Bakker B.V. zijn tussen de 11 en 20 personen werkzaam. Bram Bakker is te vinden via www.brambakker.nl en te bereiken op (0488) 49 12 03.

Bekijk het hele sponsor portfolio van Bram Bakker bij SVHA

“Sponsort u ook een elftal bij SVHA en lijkt het u ook leuk dat het team even langs komt? Neem contact op met de trainer in kwestie, het redactie team van SVHA of de sponsorcommissie van SVHA. Zij zullen de communicatie met u op nemen en samen tot een mooie oplossing komen en op SVHA.nl uw sponsor portfolio uit breiden.”