16 maart 2015

SVHA C2 door naar de halve finale ten koste van Juliana 31

Na de dramatische wedstrijd van vorige week(0-5 verlies thuis) wacht vandaag de kwartfinale beker op ons. De tegenstander vandaag is Juliana 31. Na een goede warming-up en een laatste peptalk in de kleedkamer staan de koppies op scherp, na de aftrap zet de C2 gelijk druk en creëert kans op kans, na 10 minuten word de strijd beloond met de openingstreffer. Door goed te blijven voetballen is de rust stand op gelopen tot 4-0. Na rust pakken de boys gelijk de draad weer op en binnen 3 minuten is daar de 5-0, Juliana 31 komt beter in de wedstrijd en gaat kansen creëren de verdediging  moet aan de bak, dit geeft tegelijk wel kansen voor de lange bal, deze worden 3 keer verzilverd dit brengt de eind stand op 8-0.

Wist u Dat;

• Onze spits na de wedstrijd naar de dokter kon om zijn neus recht te laten zetten.
  • Onze voorstopper ook kan score.
  • Onze aanvoerder op oude voetbalschoenen start en op nieuwe het veld verlaat.
  • De trainers zo hard coachen dat je het op veld 1 kunt volgen.
  • De spelers na de wedstrijd uitgenodigd zijn bij De Griek voor een heerlijke Pizza.