Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

23 april 2015

SVHA C1 wordt pas in de 2e helft wakker tegen GVA

Afgelopen zaterdag hebben wij een uitwedstrijd gespeeld tegen GVA C2D. De eerste helft waren wij niet bij de les. Geen echte beleving, we liepen achter de bal en dus de feiten aan. Zonder dat de tegenstander zelf een doelpunt wist te maken kwamen wij toch met 2-0 achter. Twee knullige doelpunten. Slordig voetbal. Toch zijn wij, de technische staf C1, erg trots op onze spelers.

Dat heeft alles te maken met de tweede helft. We hebben laten zien wat we kunnen. Alsof er een ander elftal stond ten opzichte van de eerste helft. Er werd gevochten voor elke bal, er was beleving en de wil om te winnen. Het was voor ons en onze trouwe supporters een genot om naar te kijken. Uiteindelijk hebben wij terecht gewonnen met 2-4. Als we zo spelen als de tweede helft dan kunnen we van elk team in onze competitie winnen. Een mooie bijkomstigheid is dat we de aansluiting voor de top 3 hebben behouden. Een gedeelde derde plaats.

Aanstaande zaterdag spelen we een thuiswedstrijd tegen Jonge Kracht C2G. De wedstrijd begint om 12.45 uur.