6 oktober 2014

SVHA C1 ondanks vele missers toch langs DTS

Afgelopen zaterdag hebben wij, de C1, gelukkig de drie punten in Herveld gehouden. Onze tegenstander DTS C2 kon nauwelijks weerstand bieden tegen ons offensief in de eerste helft, maar zij hadden het geluk dat wij verzuimden om de vele kansen om te zetten in doelpunten.

Het lukte maar één keer, zodat wij met een krappe voorsprong van 1-0 de rust in gingen. De tweede helft waren wij in het begin de draad even kwijt en DTS kreeg meer hoop op een goede afloop. Zij kregen wat meer kansen, maar wisten deze ook niet om te zetten in doelpunten. Het was van ons een rommelige tweede helft. We hadden onze tegenstander in de eerste helft volledig uit de wedstrijd kunnen voetballen en met minimaal 6-1 de rust in kunnen gaan. Dan was de wedstrijd gespeeld. Uiteindelijk wisten wij nog een keer te scoren in de tweede helft, zodat de drie punten veilig werden gesteld.

Wij staan nu op de derde plaats, 2 punten onder de nummer 2 en 3 punten onder de nummer 3.

Aanstaande zaterdag is er geen competitiewedstrijd voor ons gepland. Daarom spelen wij een oefenwedstrijd tegen RVW C1.