28 april 2015

SVHA C1 met veel strijd ook langs Jonge Kracht

Afgelopen zaterdag hebben wij thuis gespeeld tegen Jonge Kracht C2G. Het was een stevige wedstrijd. Een echte krachtmeting. Jonge Kracht, een fysiek sterke ploeg, maakte het ons best moeilijk om de voetballende en opbouwende oplossing te kiezen. Dat kwam er weinig van. Vechtvoetbal waar grenzen vaak werden opgezocht. Veel scheidrechters zouden de neiging hebben om het spel constant te onderbreken, maar wij hadden het geluk met een scheids die niet zo kinderachtig vloot.

De eerste helft hebben wij 4 keer geschoord, met een aantal mooie doelpunten. Onze tegenstander liet het na om te scoren, kregen ook weinig kansen daarvoor, dus ruststand 4-0. Begin tweede helft kregen wij in korte tijd twee doelpunten tegen. Zeer ongelukkige doelpunten. Gelukkig wisten wij de eventuele illusie bij de tegenstander dat er meer te halen viel, snel weer om te buigen. Wij scoorden nog twee keer en brachten hiermee de eindstand op een zeer verdiende 6-2.

Wederom een wedstrijd om trots op te zijn. Soms gaat het niet alleen om de schoonheid, maar strijd leveren en stevig de duels in gaan. Dat hebben wij inmiddels ook aardig onder de knie. Niet onbelangrijk voor de spelers die volgens seizoen in de B-junioren aan moeten treden.

Aanstaande zaterdag spelen wij een uitwedstrijd tegen Kesteren C1D.