26 november 2014

SVHA C1 is in de eerste helft al klaar met Kesteren

Afgelopen zaterdag hebben wij de wedstrijd gespeeld tegen Kesteren C1D. Een op papier mooie wedstrijd tegen een gelijkwaardige tegenstander.

Wij begonnen zeer sterk aan de wedstrijd. Scherp en we zaten er bovenop. Net dat extra stapje erbij. (wat we soms wel eens missen). Het betaalde zich al redelijk snel uit door een mooi doelpunt. Kesteren probeerde wel onder de druk van ons uit te voetballen, maar dat lukte de ploeg niet. Toen wij het vizier na een minuut of 15 op scherp hadden gesteld vielen er meer doelpunten. 4 om precies te zijn. Dus de rust in met 5-0 op het scorebord. Da’s lekker.

Tweede helft mooi uitspelen en als het kan nog een paar ballen in het netje. Begin tweede helft kregen wij een aantal kansen, maar de bal wist het net van Kesteren helaas niet te vinden. Kesteren werd wat sterker en begon meer aan te dringen. Wij konden het extra stapje niet meer opbrengen en kwamen wat onder druk te staan. Het werd halverwege de tweede helft nog spannend toen Kesteren scoorde. Door wat fouten van ons wist Kesteren uiteindelijk toch 3 keer te scoren.

Al met al hebben wij een sterke wedstrijd gespeeld. We hebben de wedstrijd terecht gewonnen en door wat foutjes de wedstrijd onnodig spannend gemaakt. Eindstand 5-3. Aanstaande zaterdag spelen we onze laatste competitiewedstrijd voor de winterstop. Een uitwedstrijd tegen hekkensluiter SDOO C2.