Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

7 oktober 2015

SVHA C1 dankt Daavision en EnfP Coaching

Afgelopen zaterdag heeft de C1 de sponsoren, Buis Ebbinge van Daavision en Eline Peeters van EnfP Coaching, in het zonnetje gezet. Voorafgaand aan de wedstrijd werden zij namelijk door het hele team bedankt voor de nieuwe trainingspakken die zij voor ons mogelijk hebben gemaakt. Naast het aanbieden van een bedankje was er ook tijd voor een gezamenlijke teamfoto waarop de jongens vol trots met de sponsoren in de nieuwe pakken poseerden.

Jammer genoeg wist de C1 de wedstrijd tegen de koploper Aquila C1D vervolgens niet te winnen. Na een aardige wedstrijd, waaruit blijkt dat er wel degelijk stappen worden gemaakt, stond er helaas een geflatteerde 0-4 eindstand op het bord. Desalniettemin blijft onze dank groot en willen wij de sponsoren van de trainingspakken en uiteraard onze sponsor Jos van der Linden, die ons iedere wedstrijd een warme snack aanbied maar zaterdag niet aanwezig kon zijn, hartelijk danken. Namens de gehele C1: Bedankt!