23 maart 2017

SVHA buigt in tweede helft voor NSVV FC Kunde

HERVELD – SVHA heeft de zestiende competitiewedstrijd van het seizoen afgesloten met een 0-2 nederlaag tegen NSVV FC Kunde.

In de eerste helft gaan beide ploegen gelijkwaardig op. De middenmoter uit Nijmegen heeft het lastig met SVHA, waardoor het creëren van kansen moeizaam verloopt in de eerste helft. SVHA creëert zelf ook niet veel, maar met een 0-0 ruststand tegen één van de meest scorende ploegen in de competitie mag de ploeg best tevreden zijn. In de tweede helft kruipen beide ploegen iets meer uit hun schulp. SVHA houdt redelijk eenvoudig stand, totdat een persoonlijke fout aan de kant van SVHA genadeloos wordt afgestraft door FC Kunde. In het laatste gedeelte van de wedstrijd probeert SVHA de schade te repareren, maar het doelpunt valt aan de andere kant. Na het tweede doelpunt van FC Kunde zit het duel op slot.

Basisopstelling SVHA

Doelman: Boris Boerstoel
Verdedigers: Wesley Ebbeng, Yosry Hassan, Jeroen van Boldrik en Ries Hoogstad
Middenvelders: Pieter Mantel, Ali Saleh, aanvoerder Twan Aarnink en Tijmen van der Kolk
Aanvallers: Luc Dekker en Loay Saleh

Invallers: Jurrian Langelaar, Mees van Eldik en Bas Peperkamp

Zondag 26 maart speelt SVHA de uitwedstrijd tegen DSZ. De competitiewedstrijd begint ‘s middags om 14:00 uur. DSZ verloor afgelopen zondag met 1-0 van Aquila.

Auteur: Jelmer IJkhout