15 april 2016

SVHA 2 geeft voetbal les aan HAVO 2

Zondag 10 april stond de competitiewedstrijd SVHA 2 – HAVO 2 op het programma.

Voor de wedstrijd sluiten de volgende 13 spelers aan. Julian Akkerman, Michael Broekhuizen, Elkjar Rikken, Stefan van Elk, Loay Saleh, Jaimy Verwaaijen, Bart van Olderen, Luc Schouten, Mees van Eldik, Pieter Mantel, Bas Peperkamp , Wesley Ebbeng , Roy vd Vooren

De opstelling ziet er als volgt uit: Michael Broekhuizen is de doelman.  staat rechtsback, Wesley Ebbeng staat linksback, Centraal achterin speelt aanvoerder Luc Schouten daarvoor Jaro Pol. Het middenveld bestaat uit Stefan van Elk (Links) Julian Akkerman ( mid mid ) Mees van Eldik ( mid mid) en Jaimy Verwaaijen ( Links). De voorhoede bestaat uit Loay Saleh( links ),Bart van Olderen (Rechts )

Wissels: Jaimy Verwaaijen , Roy vd Vooren

Eindelijk de wedstrijd waar de meeste spelers naar uitkeken, HAVO thuis. Als u het nog kunt herinneren had SVHA 2 het zwaar te verduren gekregen uit bij HAVO maar hield toch stand en won met 8 man tegen de 12 man van HAVO. Deze wedstrijd was voor ons zo belangrijk omdat we ze konden laten zien dat ze zonder “ Thuisfluiter” niet konden winnen.

En daarom gingen we met een goed gevoel de wedstrijd in.

SVHA begon goed met druk zetten in de 1e paar minuten van de wedstrijd maar het was HAVO die er als eerst heel goed uitkwam en een 100% kans kreeg, die volledig fout en over ging. Dat was al meteen een Wake-Up call voor SVHA die wist wat ze moesten doen. En nog geen minuut later kreeg SVHA kansen, maar niks werd benut. Kans na kans tot aan de 9e minuut waar Pieter Mantel een mooie assist gaf op Bart van Olderen en die zorgde voor de snelle 1-0. Maar niet veel later kreeg SVHA weer 100% kansen na een kwartier gespeeld te hebben hadden de jongens van het 2e 7 kansen gecreëerd waarvan er zeker 4 in konden.

Maar dat mocht de pret niet drukken en weer gingen ze er op. En in de 22e minuut kwam eindelijk de 2-0. Na een prima steekpass van Bas op Mees, die door kon lopen naar de vleugel en een perfecte pass gaf op Pieter die heerlijk binnen schoot.

Niet veel later 30e minuut kreeg Wesley Ebbeng de bal op de helft van SVHA, Na een prachtige actie kwam die tot aan de 16 meter van de tegenstander waarin die een genadeloos hard schot achter liet die helaas op de lat terecht kwam maar concludeerde tot een doelpunt door het snel reageren van Elkjar Rikken. Wesley had tegen SDOO thuis ook zo’n moment dat uiteindelijke wel resulteerde in een mooi doelpunt.

RUST

SVHA begon een beetje moeilijk aan de 2e helft en gaf HAVO de ruimte om weer te voetballen. 62e minuut vrijtrap HAVO net buiten de 16, die slim naast de muur wordt gespeeld waardoor Michael Broekhuizen kansloos was 3-1

SVHA bleef niet stil zitten en treuren om een tegendoelpunt, want nog een 8 minuten later kreeg de keeper van HAVO een terugspeelbal maar die werd slecht aangenomen, op dat moment liep Bart al richting de keeper die de bal onderschepte en goed afmaakte en de stand veranderde naar 4-1

Inmiddels in het veld Roy vd Vooren en Jaimy Verwaaijen voor Julian en Stefan v Elk.

78e minuut, voorzet Bas van rechts die goed terecht kwam en binnen geschoten werd door Roy vd Vooren.

De resterende minuten van de wedstrijd hield SVHA goed stand en won de wedstrijd met 5-1

SVHA presteert zeer goed dit seizoen en kijkt naar een mogelijke top 5 positie in de competitie.