25 november 2014

SVHA 2 komt scorend vermogen tekort tegen Unitas’28

Allereerst wil ik alle gast spelers bedanken die ons de laatste weken ondersteund hebben, zonder jullie hadden wij niet eens kunnen spelen, zo ook vandaag hadden wij 5 gastspelers en een extra leider. Door de vele blessures en enkele schorsingen konden wij ook vandaag geen volwaardig team op de been brengen en kregen wij hulp van “Klavertje 3” met 5 spelers en hun leider Angelo. Zou het vandaag dan eindelijk lukken ? Zouden we de 3 punten in Herveld kunnen houden?

Wie goed heeft opgelet weet dat het niet zo is al had dat wel gemoeten, ja ik zeg gemoeten want als je kijkt naar het aantal kansen wat wij de eerste helft kregen is de rust stand een wonder. 2-0 bij rust en dat was een goede afspiegeling geweest van de eerste helft, natuurlijk de tegenstander was er ook en kwam er af en toe goed uit maar echt gevaarlijk was dat niet. Wat vooral opviel waren de veel overdreven “Aaah’s” bij een licht duwtje of zetje waarop de scheidsrechter dan weer gelijk floot tegen zondag 2. De thee werd gehaald met de brilstand en in de rust werden nog even de puntjes op de i gezet, en werd er gewezen op het feit dat zolang deze stand er stond de tegenstander hoop bleef houden op meer.

En helaas voor ons was die hoop niet voor niets, uit een weer veel te makkelijk gegeven vrijetrap viel de 0-1, de bal was lang onderweg en bij de tweede paal raakte een speler van Unitas de bal net genoeg om het net te laten bollen. Even waren we uit het veld geslagen en bleef Unitas komen, we rechten echter weer de ruggen en probeerden op jacht te gaan naar de gelijkmaker. Een moment van onoplettendheid en na een schitterende aanval over rechts stond het 0-2, we vergaten nu makkelijk te voetballen en Unitas kon een paar keer op stomen naar onze keeper.

Omdat het duidelijk is dat onze keeper de MOTM is ga ik hem ook bij naam noemen, Roy Kuiper redde ons 4 a 5 keer op een geweldige manier, sorry mannen van zondag 3 hij zal wel meer naast zijn schoenen lopen nu maar hij heeft het verdiend.

Veel konden wij er niet meer tegenover stellen, een bal via de keeper op de paal, een schot op de lat en een schot wat net uit de kruising werd gehaald waren wel de hoogte punten, voor de rest was het een hoop gebrei voor het doel waar de bal steeds net niet goed viel. Er was nog wel een heel groot hoogte punt, namelijk het heerlijke weer, wat een weertje in november en om dan te kunnen voetballen is lekker. Verder zijn de spelers van zondag 2 natuurlijk ook heel bewust bezig met hun hygiëne maar ja van wie is dit flesje nu, alleen insiders weten natuurlijk wie er zulke goed bad en douche heeft.