3. Mats (65 min voor Sem)
  4. Rick W. (75 min voor Bram)
  5. Mark (geblesseerd)

1e helft

Vandaag wisten wij dat wij een lastige wedstrijd zouden krijgen tegen de gedeelde koploper. DFS had wat problemen van de vorige wedstrijd en wellicht konden we daar gebruik van gaan maken.

Wij speelden in een 4-4-2 systeem en gelijk in het begin van de wedstrijd zaten wij er goed in; we speelden met lef en passie…DFS kon niet in hun aanval komen en we onderschepten veelal de 2e ballen, waardoor wij voor veel gevaar zorgden.

Door een mooie aanval aan de rechterkant richting Maikel, die vrij op de goal kon aflopen en waaruit hij vervolgens ook uit scoorde.. werd deze onterecht afgekeurd door buitenspel. Helaas gebeurt ons dit steeds weer en zit het geluk dan niet met ons mee.

Na een klein half uur spelen kwam er een voorzet van de linkerkant van DFS en stonden we door een inschattingsfout 0-1 achter. DFS kwam vlak voor de rust nog op een 0-2 voorsprong vanuit een corner.

2e helft

In de rust aangegeven dat we eigenlijk niks te klagen hebben, behalve de twee doelpunten die niet mogen vallen en het doelpunt dat bij ons was afgekeurd.

We moeten onze rug weer rechten en zien dat we snel de aansluitingstrefffer maken om weer in de wedstrijd te komen, zoals we speelden het 1e half uur van de 1e helft. De 2e helft was ook voor twee spelers hun eerste debuut in competitieverband: Victor van der Oord en Mats Krijnen. Deze spelers trainen 1x in de week met de selectie mee om zich verder te ontwikkelen. Sem van de Ven en Rowan Schuiling doen dit ook. Helaas voor de spelers die hun debuut mochten maken was het een verloren wedstrijd.

We konden niet terugkomen in de wedstrijd en DFS scoorde de 0-3. Toen was het helemaal gedaan. Op basis van het eerste half uur hadden wij ons moeten belonen en was het een andere wedstrijd geweest, maar dat is ook voetbal en momenteel ziet het er voor ons niet goed uit gezien de ranglijst voor degradatie.

Wij als staf zijn wel trots hoe wij altijd spelen, maar daar koop je niks voor en we gaan komende wedstrijd Kesteren dan maar ook zo bestrijden. Hopelijk hebben we dan wel het geluk aan ons zijde staan.