Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

12 oktober 2014

SVHA 1 trapt in oude voetbalwet en verliest van Krayenhoff

HERVELD – SVHA heeft zich vandaag wederom tekort gedaan door te verliezen van Krayenhoff. Kans op kans werd gecreëerd door de jongens van één. Helaas doet zich het zelfde probleem voor als de vorige wedstrijden en dat is zichzelf belonen. De hoofdmacht van SVHA heeft al weken problemen om normaal tot scoren te komen en het is dan ook niet verrassend te noemen dat notabene de 1-0 vanaf 11 meter valt. Ali Saleh inmiddels topscorer van de club benutte de strafschop.

Tegen 10 man van Krayenhoff combineert de ploeg er lustig op los, en met fris en leuk voetbal komt het tot meerdere 100% opgelegde kansen. Helaas kan de Herveldse ploeg de voorsprong niet uitbreiden en doet het net als vorige week eer aan een oude voetbalwet. Als je hem zelf niet maakt doet de tegenstander dit wel. En zo, met een kundige kopbal komt de Nijmeegse ploeg langszij.

Na een domme rode kaart voor Jesse Schreuders en 2 vlotte benutte counters van Krayenhoff(lees: 1-3) lijkt de ploeg zich niet meer te kunnen herpakken. Het verliest waar het eerder in de wedstrijd al lang afstand had moeten doen van het al op de grond liggende Krayenhoff. Trainer Henk Stuivenberg was zichtbaar teleurgesteld: ‘Tsja als je zoveel kansen heb, en geen halve kans hé. 100% kansen die gemist worden ja dan roep je het bijna over jezelf af’.

Buiten het feit dat er kansen gemist worden hebben we een heel uur goed voetbal gezien van de jongens. Het moet zo meteen een keer onze kant op gaan vallen. Die kansen moeten toch een keer wel gaan zitten. En als dat gebeurd, en dat gaat gebeuren komen we er weer helemaal boven op. Het spel is goed, nu nog de doelpunten!

Volgende week speelt het eerste niet, de volgende wedstrijd is 26 oktober. De jongens spelen dan tegen Elistha uit Elst wat het net als SVHA moeilijk heeft. Ze behaalde uit 5 wedstrijden slechts 3 punten en deden dit uit bij Oranje SC. Vandaag verloor Elistha thuis van Arnhemia met 2-3. Kortom nu al een belangrijke wedstrijd, deze moet gewonnen worden, komt alle kijken om 14:00 trappen we af op het fantastische sportpark Jan van Baal.

Fotografie: Jacky Tijssen