Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

9 januari 2015

SVHA 1 trapt 2015 aanstaande zondag af

Aanstaande zondag 11 januari wordt het aankomende jaar afgetrapt door SVHA 1. De ploeg heeft op het terrein van Excelsior een oefen wedstrijd gerealiseerd omdat de velden bij SVHA nog te zwak zijn om te bespelen.

Tegenstander DSS’14 is op papier een gelijkwaardige tegenstander. De ploeg spelende in de club kleuren van NEC Nijmegen besloot de laatste wedstrijd van 2014 met een 7-1 nederlaag tegen RKKSV. De ploeg komt net als SVHA uit in de 5e klasse van het zondag voetbal. Echter pakte DSS’14 wel al 12 punten in 10 wedstrijden. Ondanks de wedstrijd tegen RKKSV incasseerde de ploeg niet veel tegendoelpunten.

SVHA heeft het zoals bekend moeilijk. De ploeg voetbalt vaak zelfs uitstekend. Het afronden van de kansen blijft een probleem voor trainer Henk Stuivenberg. Aanstaand weekend kan er weer wedstrijd ritme opgedaan worden door de ploeg en zullen naar verwachting spelers een kans krijgen van de hoofdtrainer.

Kom allemaal kijken. De wedstrijd begint om 14:00 op Sportpark de Leijgraaf in Zetten. De wedstrijd zal onder leiding staan van KNVB scheidsrechter Roy Kuiper.