• Remco
  • Harm
  • Rick W.

1e helft

Maar eerst hadden we wat goed te maken met Arnhem-Zuid. Uit hadden we 4-1 verloren.. waar wij qua veldspel een goede wedstrijd speelden.

Zoals de opstelling al aangeeft spelen we 1-4-4-2. We wilden wat compacter spelen op het middenveld, maar tevens aanvallend ook gevaarlijk te worden. We hadden wat betreft de weersomstandigheden geen geluk; veel wind en hagel. We kwamen door goed veldspel goed uit de druk van AZ 2000.. en we beloonden onszelf met een goed afgewerkte doelpunt van Mark vd Pol. Er werd gesuggereerd dat Mark uit buitenspelpositie kwam, maar daar hadden wij maling aan.. geluk zit dan een keer aan onze kant. AZ 2000 kreeg natuurlijk ook nog goede kansen, maar we gingen de rust in met een goed gevoel: 0-1.

2e helft

We hebben met elkaar wat kleine details besproken, maar vooral gezegd dat we voetballend aan de bal met vlagen goed spel lieten zien.

Al vroeg in de 2e helft was er een miscommunicatie tussen Okke en de verdediging. De bal bleef hangen in de lucht door de wind…zo kwam het bij ons over…en de bal vloog over Okke heen: 1-1. Dit was wel een domper dat dit vroeg in de 2e helft gebeurde. Uiteindelijk kreeg AZ2000 steeds meer grip op de wedstrijd, raakten wij steeds vermoeider en we liepen niet meer goed in onze positie te voetballen. Het leek wel of we helemaal van slag waren. Uiteindelijk scoorde AZ2000 de 1-2 en we moesten wat gaan veranderen. Paul was geblesseerd, dus die had ik eraf gehaald i.v.m. de 100% fitheid die we moeten hebben. Bart kwam op de Rechtsback te spelen, Calvin speelde rechtshalf en Maikel is naar het twee spitsen systeem verhuisd. We hebben niet echte kansen weten te creëren, dus uiteindelijk zijn we 1:1 gaan spelen en we hadden daardoor weer wat meer grip op de wedstrijd.

Je zat eerder te wachten op de 2-2 dan de 1-3 en we kregen ook nog een vrije trap mee in het 16 meter gebied…diep in blessure tijd.. helaas was Coen hierbij niet scherp genoeg om de bal het netje te laten raken.

Einduitslag: 1-2

Supporters, voor wie er waren in deze weersomstandigheden, top dat jullie er waren. Vrijwilligers bedankt voor jullie aanwezigheid.

Pupillen: hoop dat jullie ondanks de verloren wedstrijd toch nog hebben kunnen genieten. Succes in de toekomst en vooral je best blijven doen.

Tot volgende week!

De komende weken spelen we allemaal finales, hieronder een overzicht van de komende wedstrijden.