14 september 2022

SVHA 1 speelt een interessante oefenwedstrijd bij Margriet

1ste helft:
We speelden tegen een 3e klasser en hebben met vlagen goed positiespel laten zien. We kwamen met een 0-1 voor te staan door een goed opgezette aanval, van waaruit Wessel de 0-1 scoorde. Vlak voor rust kwamen we op een 1-1 te staan.

In de eerste helft hebben we veel gewisseld om te kijken hoe de spelers dit oppakken. We hebben veel voetbaltechnische dingen gezien en ervaren, waardoor we weer stappen hebben gemaakt.

2e helft:
We startten wederom met felle duels en met vlagen goed positiespel, waardoor we een mooie aanval wisten op te zetten vanuit de keeper (Stan), via de centrale spelers een mooie dieptepass richting Maikel, die vervolgens door een mooie actie de 1-2 scoorde. Helaas werd het door knullig verdedigen in het algemeen al snel 2-2.

Een aantal minuten later kregen we een penalty mee, waarvoor Paul de verantwoordelijkheid nam: 2-3. Na deze 2-3 zijn we de kluts helemaal kwijt en liepen allemaal uit onze organisatie. Een grote rol hierin speelde ook het gegeven dat Margriet inmiddels spelers had ingezet die normaliter in de basis staan. Al is dit niet de hoofdoorzaak van de zeven goals die we in korte tijd om onze oren kregen.

Desalniettemin nemen we de 65 minuten goed voetbal met ons mee en gaan we donderdag werken richting zaterdag. Dan spelen we weer een bekerwedstrijd.