5 december 2022

SVHA 1 speelt een contrasterende wedstrijd tegen Lienden

1e helft

Ik wil eerst even beginnen over het terugtrekken van ons 2e elftal. Dit is natuurlijk voor de club en de spelers geen leuke info. We moeten spelers dan ook teleurstellen. We willen voor selectie 1 niet meer dan 20 man hebben op de trainingsavonden en bij de wedstrijden gericht 16 tot 18 man.

Ik had zelf een goed gevoel qua duidelijkheid naar de spelers en heb hier en daar wat aanpassingen gedaan. We speelden met een 4:3:3 opstelling…zie opstelling:

Stan

Cas.              Bram.          Mike.           Bart

Peter.           Sjoerd.         Coen

Namco.                 Paul.                        Wessel

Wissels:
Remco, Ian, Harm, Sem, Mark en Calvin

Namco was de grote man in het eerste half uur en behaalde met zijn acties veel rendement waar we dan ook uit scoorden. Bram nam de bal met een volley en de 1-0 op zijn schoen. Een paar min later een aanval vanuit de laatste linie richting Namco,, die de bal teruglegde op Wessel, welke hem op de wreef nam: 2-0. Op dat moment stonden we lekker te voetballen; we wonnen kopduels en we wonnen veel de 2e ballen, we bleven goed positiespel spelen en we bleven ook op onze positie spelen. Natuurlijk spelen er twee clubs en Lienden had hier en daar ook kansen, maar wij hebben Stan.. wat stond die jongen een puike partij te keepen. In mijn ogen de man van de wedstijd. Lienden kreeg nog vlak voor de rust een penalty mee. Bart maakte een overtreding doordat hij trok aan de arm van de speler: 2-1 ruststand.

2e helft

We moesten noodgedwongen twee wissels inbrengen; Bram en Peter waren geblesseerd en dit zijn wel twee spelers die rust in hun spel hebben. Al was dit ook een kans voor de wisselspelers om zich te bewijzen.

Helaas ga ik hierover heel kort en krachtig zijn. De overige spelers lieten het afweten en we waren helemaal de kluts kwijt. Stan had wederom vele goede reddingen, maar het werd al snel 2-2. Ons spel was niks meer van te zien; we leden veel balverlies in alle linies en de verdediging begint wederom vanuit de voorhoede/middenveld. We lieten ons weer uit de wedstrijd halen en namen niet de verantwoordelijkheid om weer de rust te nemen in balbezit. De tegenstander stond op elke linie vogelvrij en dit mogen de spelers zichzelf aanrekenen. Uiteindelijk werd het ook snel 2-3 en 2-4. Helaas gebeurt dit, maar er zitten ook pluspunten aan. Wat we het eerste half uur gezien hebben en die gaan we richting de derby wedstrijd tegen Excelsior wederom gebruiken .

Ondanks de kou, supporters bedankt voor jullie komst en voor de laatste wedstrijd zullen dit er veel meer zijn, zoals ik het allemaal om mij heen hoor; vuurwerk en alles zit er dan op en aan.

Vrijwilligers ook bedankt voor de gezelligheid!