Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

30 september 2014

SVHA 1 op bezoek bij hoofdsponsor Betuwe Express

Ons vlaggenschip, ons eerste elftal op bezoek bij de hoofdsponsor van SVHA. De jongens netjes de haren gekamd en de shirtjes gestreken. Het beste glimlachje mee genomen en een prachtig plekje op het complex van Betuwe Express. De perfecte ingrediënten voor een prachtige elftal foto van het eerste.

Buiten het feit dat het eerste elftal een bezoek bracht aan het complex, kennis maakte met de sponsor, mocht het ook even een kijkje nemen in de veel besproken spelersbus van het Nederlands Elftal.

Betuwe Express is al jaren onze hoofdsponsor en buiten het feit dat zij al jarenlang de supporters bussen verzorgen voor onder andere NEC, Vitesse en de spelersbus van het Nederlands Elftal zorgt ook voor de spelersbus van SVHA. Buiten dit is Betuwe Express zeer maatschappelijk betrokken in de regio en bij de club, we zijn erg blij met onze hoofdsponsor en danken hun nogmaals via deze weg voor al hun harde werk en onvoorwaardelijke steun!

Bekijk het hele sponsor portfolio van Betuwe Express bij SVHA

“Sponsort u ook een elftal bij SVHA en lijkt het u ook leuk dat het team even langs komt? Neem contact op met de trainer in kwestie, het redactie team van SVHA of de sponsorcommissie van SVHA. Zij zullen de communicatie met u op nemen en samen tot een mooie oplossing komen en op SVHA.nl uw sponsor portfolio uit breiden.”