4. Rick. W.
  5. Sjoerd(licht geblesseerd)

1e helft

We wisten dat de Paasberg een ervaren ploeg is, dus we wilden verdedigend klein en compact voetballen.

Al snel in de beginfase kregen wij een 1:1 duel van Maikel op de keeper, door zijn snelheid kwam hij goed door de verdediging van De Paasberg heen. Helaas werd het niet beloond met een treffer. Net als vorige week zit het geluk ook niet echt mee. Bij Dodewaard hadden we exact dezelfde kansen en als je ze dan niet afmaakt.. dan valt hij aan de andere kant wel. Dit was ook nu dus het geval. Waar De paasberg wel goed omgaat met de kansen en we al binnen 5 min op een 0-1 achterstand aan keken. Ben van mening dat als wij de 1e goal maken het wel anders wordt. Dde Paasberg dacht wel even makkelijk te winnen, zoals er werd gezegd (doelsaldo opvijzelen), maar we hebben niet ons beste spel laten zien. Wel hebben we laten zien dat we collectief goed stonden.

Echter, we hebben niet alleen De Paasberg als tegenstander, maar grotendeels zijn we ook ons eigen tegenstander. In de opbouw in balbezit werden vele foute passes gegeven of verkeerde keuzes gemaakt.. als dit eruit gaat dan gaan wij een doorgroei maken. We gingen de rust in met een 0-1 achterstand.

2e helft

We hadden nog geen redenen om te wisselen. We hebben duidelijkheid naar elkaar uitgesproken over waar wij wellicht gevaarlijker kunnen worden, zodat de foute passes en verkeerde keuzes eruit gaan. De Paasberg had wat aanpassingen gedaan en wilde meer druk op onze helft zetten.

De Paasberg heeft over de 2e helft de betere kansen gehad en wij moesten het hebben van hard werken en wat kleine kansen. Bram viel uit met een blessure, hier kwam Peter voor in de plaats. Ook Sem moest eruit door een blessure en werd vervangen door Bart. Calvin viel in voor Coen. We probeerden wat hoger te verdedigen om zo nog een aansluiter te maken. Door 2x geel van een Paasberg-speler konden we nog wat extra druk geven om Peter door te schuiven en Sjoerd erin te brengen; aanvaller erbij en verdediger (Cas) eraf.

Helaas konden we geen ijs breken met een aansluit treffer en verloren we de wedstrijd met 0-2.

We hebben wel gek gezegd een goed gevoel eraan overgehouden. We hebben de kracht van De Paasberg eruit gehaald. De opkomende backs goed opgepakt en we zijn niet weggespeeld. Wekelijks zijn we groeiende, maar de trekker moet een keer worden overgehaald. Aankomend weekend zijn we vrij en dan spelen we de week erop tegen Arnhem Zuid…dan moeten we er staan en de leermomenten in deze wedstrijd uitvoeren.

Deze week weer lekker trainen mannen en werken aan je eigen ontwikkeling en de teamontwikkelingen. Even goed de spiegel pakken in positieve zin en jezelf analyseren waarin je beter moet gaan worden (zelfbewust zijn). Dan zijn wij als staf ervan overtuigd dat we nog mooie stappen kunnen gaan zetten richting eind van het seizoen. BLIJF GELOOF HOUDEN!

Supporters/vrijwilligers bedankt voor jullie komst en inzet!