Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

11 september 2022

SVHA 1 laat Quick 1888 1 met lege zakken naar huis gaan

Zoals in de rust ook tegen de mannen gezegd is er voor vandaag maar één woord: TROTS. Zoals we vandaag met elkaar de wedstrijd zijn ingegaan is weer een stap verder. Onthoud ook: traptreden moet je omhoog blijven lopen en dat blijven we als SVHA ook gewoon doen. Waarschijnlijk zullen we ook een paar keer een aantal treden naar beneden, maar het streven is dit natuurlijk niet te laten gebeuren.

Verslag over de wedstrijd van 10 september is gewoon simpel: 3 mooie goals die we als team hebben bewerkstelligd. Coen scoorde de 1ste en Sjoerd de twee mooie goals erna. Nogmaals, dit is wat we het hele seizoen gaan bereiken met elkaar.

Geniet van de momenten tijdens training/wedstrijd met elkaar na de wedstrijd; samen met supports, vrijwilligers en sponsoren. Vrijwilligers, bedankt voor jullie tijd en inzet. De winst wordt mede door jullie bewerkstelligd. Paps en mams, zoals beloofd deze naar jullie.