Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

2 oktober 2022

SVHA 1 haalt eerste punten voor dit seizoen binnen!

De wedstrijd tegen Arnhemse-Boys is een belangrijke; sluit je aan bij de top.. of sta je onderaan? We hebben de koppen weer bij elkaar gestoken afgelopen week na de nederlaag tegen Uchta.

We stapten dan ook met een goed gevoel de bus in van onze hoofdsponsor Betuwe Express.

1e helft

We hebben het één en ander aangepast positioneel en achterin meer coachende spelers neergezet. We waren gretig en geduldig en speelden veel via de zijkanten waar wij telkens de vrije man konden vinden. We kwamen dan ook uiteindelijk voor te staan: vanuit het midden een lange bal naar de rechterkant, vanuit daar een fijne voorzet op onze spits paul die de bal er gigantisch mooi in kopte.

We kregen hier en daar nog aardig wat kansen door goed veldspel…helaas hadden we daar geen geluk bij. 

2e helft

Arnhemse-Boys moesten meer geven en voor ons was het wederom geduldig zijn, maar vooral geconcentreerd blijven. Ik moest dan ook snel wisselen, omdat Coen z’n hamstring voelde. Oud eerste speler Jasper Visser maakte zijn comeback om de slot op de deur te houden achterin. 20 min voor tijd waren wij de ploeg die achteruit gedrongen werd, omdat zij een superlange spits erin hadden gezet die voor veel gevaar zorgde met hoge ballen. Hij kopte ook nog een bal op de lat, dus Stan had een engeltje op de lat.

Zelf creëerden we ook nog goeie kansen, maar wederom beloon je jezelf niet om het af te maken. Scheidsrechter speelde 9 min door in blessuretijd, maar we hielden als team stand en we gaan met de 3 punten de bus in richting Herveld.

Volgende week thuis tegen Dodewaard, daar hebben we nog een appeltje mee te schillen door verlies in de beker.

Tot volgende week.

Supporters bedankt voor jullie aanwezigheid.