25 september 2022

SVHA 1: een goede voorbereiding is het halve werk…toch?

Zaterdag speelden we onze eerste competitiewedstrijd, thuis tegen Uchta.

Wij hebben ons hier met zijn allen goed op voorbereid al zou je dit niet denken als je de eindstand ziet. Waarschijnlijk was het team overgeconcentreerd…op de eerste 10 min van de eerste helft na. We hadden de kansen om snel met 3-0 voor te komen staan. Na een aanval aan de rechterkant scoorden we zelfs nog, maar helaas trapte de scheids erin dat het buitenspel was, ondanks dat dit totaal niet aan de orde was.

Helaas ook vanaf dat moment maakten wij achterin een fout: 0-1 en waren we met zijn allen de kluts kwijt. Er kwam qua spel niets goed meer uit. Eerlijk gezegd was het echt niet om aan te zien, wat natuurlijk pijn doet. Wat we hebben laten zien in de voorbereidingen zag je totaal niet meer terug. Uiteindelijk kreeg Uchta de goals allemaal kado, door persoonlijke fouten of door het slecht uit verdedigen. Rust stand: 0-3.

2e helft
We hebben een wissel toegepast, maar als ik 11x kon wisselen had ik dit gedaan. We hebben nog wel geprobeerd om er een wedstrijd van te maken, maar helaas zat het gewoon de hele wedstrijd tegen. De fouten bleven terug komen en dit resulteerde in nog twee doelpunten van Uchta: 0-5. We kunnen nu wel zeggen dat wij onze off-day hebben gehad…andere teams zullen daar ook last van krijgen.

We gaan onze rug weer rechten richting Arnhemse boys. Wij blijven altijd vertrouwen hebben, want dit team heeft veel talent.