Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

28 april 2015

SVHA 1 & 3 gaan 3 mei voor een feestje, kom jij ook?

Aanstaand weekend staat de derby weer op het programma. Terwijl hoofdtrainer Henk Stuivenberg(bovenstaande foto rechts) en de selectie zich voorbereiden op de wedstrijd tegen Loo zijn wij al stiekem bezig met de aanstaande derby van het weekend. Het iets beter presterende Valburg komt dit weekend naar Herveld. De mannen in blauw wonnen eerder dit seizoen de onderlinge strijd in Valburg(red. 2-0). SVHA was hier de eerste helft heer en meester maar vergat zichzelf te belonen. Dit betekende ook de 4e overwinning op rij voor Valburg. Iets waar de selectie van Henk Stuivenberg vast beraden is om dit anders te doen laten verlopen deze keer.

Voor het aanstaande spektakelstuk heeft de activiteitencommissie alles uit petto getrokken. Zo zal er buiten een DJ aanwezig zijn en zal er gezorgd worden voor de nodige sfeer voor en tijdens de wedstrijd. Wij willen dan ook iedereen vragen die komt kijken om iets GROENS aan te trekken. Laten we Valburg verwelkomen in een groene zee en laten we ze meteen het gevoel geven dat hier niks te halen valt.

Bij winst zal er een mooi feestje ontstaan, ook omdat we hopen dat gedurende de wedstrijd tussen SVHA en Valburg onze kampioenen van dit jaar terug komen. Als SVHA 3 aanstaande donderdag wint van Driel dan kan de ploeg dit weekend terug keren als kampioen van de 5e (reserve) klasse. De formatie van Angelo Mulder(bovenstaande foto midden) moet dan winnen van hekkensluiter WAVV. Als dat het geval is dan zal er één groot feest los barsten. SVHA 1 voor de winst op Valburg en SVHA 3 als kampioen.

Mannen van SVHA 1 en SVHA 3. Heel veel succes, en voor beide teams gaat op. Zaterdag op tijd naar bed 😉

TOT ZONDAG!

Aftrap: 14:00
SVHA 1 – Valburg 1
Sportpark Jan van Baal
Herveld

Aftrap: 11:30
WAVV 3 – SVHA 3
Sportpark Ketwich Verschuur
Wageningen