Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

3 september 2014

Supporter Mike ontvangt kaarten van SVHA 1

Maak kennis met Mike, Mike is een geweldige gozer. Nu al! Want Mike is namelijk een supporter van SVHA. Mike spaart kaarten van allerlei zaken die hij leuk vind. Dus ook van SVHA waar hij afgelopen vrijdag ook het “SVHA/Driestroom/Begin van het Endt G-Toernooi” heeft gevoetbald.

Goed ik maakte kennis met Mike over de mail. Mike stuurde mij een verzoek of die kaarten kon krijgen met een handtekening. Dit niet geheel alledaagse verzoek zorgde voor wat verbazing van mijn kant. Ik stuurde Mike een mailtje terug met de vraag wat voor kaarten hij dacht te ontvangen en wat hij met de kaarten wilde doen. Mike vertelde mij dat hij kaarten spaart van mensen, evenementen en andere leuk dingen. Nou hebben we bij SVHA niet zomaar kaarten liggen maar kon ik Mike natuurlijk niet met lege handen laten staan.

Dus ik denken. Wat zou ik nou voor Mike kunnen regelen? Ik bedacht me dat ik wel is in samenwerking met het eerste elftal voor Mike kaarten kon regelen. Want het moet toch geweldig zijn als je kaarten heb van de beste spelers van SVHA. Ik ging op zoek naar 4 foto’s, ik vond een teamfoto van SVHA 1 die beschreven werd door “Speler van SVHA 2013/2014” Pieter Mantel. De spelmaker gaf de volgende boodschap mee aan Mike.

“Beste Mike, heel veel succes met voetballen vandaag, Namens de gehele selectie”

Ook waren er naast de teamfoto 3 individuele spelers die hun kaarten tekende waaronder natuurlijk Pieter Mantel. Naast Pieter tekende ook Ali Saleh een kaart en Leon Latta die namens de spelers de kaarten overhandigde aan Mike. De spelers van SVHA 1 hoopte allemaal dat Mike ooit nog is komt kijken bij een wedstrijd.

Mike zelf was dolenthousiast, naast dat hij Leon al liet weten heel erg blij te zijn met de kaarten stuurde Mike mij het volgende bericht: “Ik ben er zeker heel erg blij mee, dankjewel ervoor!”

Het G Toernooi werd georganiseerd door Begin van het EndtDe Driestroom en SVHA

Fotografie: Mike Meere

~ Publicatie van dit bericht is in goed overleg en toestemming van Mike Meere en betrokkenen gedaan.