Sportvereniging Herveld-Andelst

Sportieve prestaties en ontwikkeling
met plezier, respect en trots

Sportvereniging Herveld-Andelst streeft als kleine betrokken voetbalvereniging om sportief en maatschappelijk, binnen en buiten de regio een aanwinst te zijn

2 augustus 2020

Start seizoen 2020-2021

Vandaag heeft onze heren selectie de eerste training volbracht. Vanaf maandag 3 augustus is het weer mogelijk voor alle teams om te trainen bij SVHA. De bekercompetities voor de junioren en senioren starten op 29/30 augustus, en op 5 september beginnen de pupillen aan de reguliere competities.

I.v.m. corona geldt in het algemeen “18 jaar of ouder? Houd voor en na het sporten 1,5 meter afstand”. Om op een veilige en hygiënische manier weer te kunnen voetballen zijn er voor de verschillende doelgroepen coronaprotocollen van toepassing: https://www.knvb.nl/themas/coronavirus/protocollen.

Voor accommodatie en kantine gelden bij alle voetbalverenigingen deze spelregels. Voor sportkantines is tevens het protocol voor de horeca van toepassing. De SVHA kantine is weer geopend vanaf donderdag 6 augustus tijdens de bekende openingstijden; een looproute is actief en binnen zijn maximaal 30 gasten toegestaan.